Velkommen

 Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Priser

 Reglement

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 Fotogalleri

 Kontakt

 Fotogalleri

 English

 Deutsch

 Links

 

 
  Endnu en gang første fisk på fluen.

Jan Richter fra Randers besøgte Harlev tirsdag den 10. marts og her fik han gode råd og vejledning af en af vore faste gæster, Laurits Flowbinner. Han fik også nogle fluer af Laurits, han skulle prøve ved næste besøg i Harlev Put & Take

Det gjorde Jan så tændt på sagen, at han besøgte os allerede igen fredag den 13. marts og gik i gang med fluestangen. Jan blev stædigt ved selv om nordvestenvinden drillede en hel del.

 
  Jan fortalte at han havde et godt hug tidligt på morgenen på en sort flue med orange vinge.

Først på formiddagen dukkede Laurits op ved søerne. Nu fik Jan flere gode råd og da Henning Stokholm mødte op for at få lidt frisk luft var Jan i de bedste hænder.

Jan insisterede på at bruge en chartreuse flue og havde også et hug; men det lykkedes ham ikke at få fisk på land mens Henning og Laurits var til stede

Men kl. 19.18 modtog vi denne kortfattede mail fra Jan: "Endnu en gang tak for hjælpen. Jeg var heldig at få denne her på men misser to"

     
  Først skal der lyde et stort tillykke fra os her i Harlev Put & Take.

Derefter har fredagens og onsdagens historier givet os lyst til at hjælpe de fluefiskere, der gerne vil i gang med fluestangen. Derfor laver vi et par lørdage formiddage med små hold, der kan få undervisning i de grundlæggende færdigheder med fluestangen.

Er du interesseret i et sådant kursus - Så skriv til:

kast@harlev-pt.dk

Datoer og detaljer bliver offentliggjort snarest her på hjemmesiden

     
     

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev