Velkommen

 Aktuelt nyt

 Her bor vi

 Priser

 Reglement

 Dagens vejr

 Arrangementer

 Søerne

 Fiskene

 Faciliteter

 Grejet

 Ekspertfluer

 Tips & ideer

 Kontakt

 English

 Deutsch

 Links

 

 
 

Med Flue i Put & Take

Søndag den 11. september afholdt Danmarks Sportsfiskerforbund for fjerde år i træk det populære kursus ”Med Flue I Put & Take”. Selvom der kun var seks deltagere i kurset i år, så mener vi med fuld ret at kurset er populært.

Fire af de seks deltagere havde kørt henholdsvis fra Roskilde, Ålbæk, Ribe og Børkop. Meget lang tur for fem timers kursus og fiskeri her i Harlev Put & Take. Meget lang tur for fem timers kursus og fiskeri hos Harlev Put & Take.

Selvfølgeligt viste søerne sig fra deres bedste således alle deltagere fik fisk på land eller havde kontakt med fisk i det dejlige vejr.

     
 

Ydermere er vi klar over at Instruktørerne fra Danmarks Sportsfiskerforbund Jonas Ribergaard og Laurits Flowbinner gør et rigtig godt stykke arbejde, som kun er med til at forhøje deltagernes oplevelse her hos os

På det øverste billede fremviser Benny Larsen fra Ålbæk sin første fluefangede fisk.

Flere deltagere har allerede spurgt om muligheden for deltagelse i kurset næste år. Desuden var kurset så stor inspiration at flere deltagere ville hjem og eksperimentere med de specielle Harlev-Skindvinger og vårfluepupper, der gav flere fisk under kurset.

     
  Et par af vore stamkunder dukkede op og skulle lige snuse lidt til atmosfæren.

Flemming "Murer" Hansen var der som altid på en weekendmorgen, og selv om Flemming normalt tager hjem ved 10-tiden så blev han hængende halvanden time mere, da han syntes kurset var meget hyggeligt og var med til at give deltagerne i kurset en rigtig god oplevelse, da han øste af sine erfaringer fra søerne herude i Harlev Put & Take

     

Harlev Put & Take, Højbyvej  9,  8462  Harlev.